Düzce Dernekler Federasyonu bayramın son gününde bayramlaşma programı düzenledi. Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Düzce Eski Valisi Cengiz Bulut, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Uzmanı Hüseyin Ustaoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Sağlık Bakanlığı eski müsteşarı, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, DÜZDEF Başkanı Faruk Çakmak ve birçok üst düzey bürokrat katıldı.

Bayramlaşma programına Düzce protokolünden kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Bayramlaşma programında konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Düzce’yi çok sevdiğini ve Düzcelilerle burada birlikte olmak için burada olduğunu ifade etti ve bir de kısa bir şiir okudu.

Daha sonra konuşan Düzce eski Valisi Cengiz Bulut, Düzce’nin kendisi için çok önemli olduğunu ve son gözdesi olduğunu ifade etti. Düzce’yi hiç unutmadığını belirten Bulut, Düzce’de göreve başladığında Düzce’nin daha emekleme döneminde olduğunu vurguladı ve Düzce’nin o günden bu güne gelişme kaydettiğini söyledi.

Ardından konuşan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan, Düzcelilere her zaman kapısının açık olduğunu ifade etti.

Son olarak konuşan DÜZDEF Başkanı Faruk Çakmak, derneğin çalışmalarından bahsetti ve katılımcılara tek tek teşekkür etti.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Haber; R. BAL