Helikopterin enkazının Kahramanmaraş Elmadağ ile Sisne arasında Şahinkaya mevkiinde olduğu bildirildi... İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazının yerinin tepsit edildiğini açıkladı. Helikopterin enkazının Kahramanmaraş Elmadağ ile Sisne arasında Şahinkaya mevkiinde olduğu bildirildi. İçişleri Bakanı Beşir Atalay,  düşen helikopterle ilgili bir açıklama yaptı: Atalay Şu an bize ulaşıldığı bilgisi geldi. Biz de olay yerine gidiyoruz dedi. Helikopterin enkazının Şahinkaya bölgesinde olduğu belirtiliyor. Ekipler de o bölgeye yönlendirildi. Enkaz arama çalışmalarının bugün yoğunlaşıldığı  Elmadağ ile Sisne arasında Şahinkayası mevkiinde tespit edildi. 

Haberin ulaşması ile BBP Genel Merkezi'ne buruk bir sevinç hakim oldu. Şimdi Türkiye ekiplerin zorlu arazi koşullarında ilerleyerek helikopter enkazının başına gitmesini bekliyor. Ekipler ulaştığı anda belki de bir mucizeye tanık olacak ve helikopterdekilerin yaşadığını görecekler.

Son Dakika:

Olay yerindeki korucu 5 kişinin cesedinin bulunduğunu Muhsin Yazıcıoğlu'nun ise kayıp olduğunu söylediBüyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dahil 6 kişiyi taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı açıklandı. HELİKOPTER PARÇALANMIŞOlay yerinde bulunan Abidin Karataş isimli korucu helikopterdeki 5 kişinin hayatını kaybettiği, BBP Lideri Muhsin Yzacıoğlu'na ise ulaşamadıklarını  bildirdi. Helikopterin dağa çarparak parçalandığını belirten korucu Karataş, kar ve tipi nedeniyle kendilerinin de olay yerinden hareket edemediklerini söyledi.