Vali Vasip Şahin ve Belediye Başkanı İsmail Bayram, kutlama mesajı yayınlayarak Düzceliler’in yeni yılını kutladılar.

Vali Vasip Şahin kutlama mesajında, “ Değerli Düzceliler,Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentileriyle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir, beklentileri artırır. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. 2012 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte Düzce’mizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz.Bu duygularla yeni yılın Düzcemiz, ulusumuz ve bütün insanlığın sağlık, mutluluk, başarı ve huzuruna vesile olmasını diliyor, siz değerli hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram da mesajında, yeni yıl vesilesiyle herkesin barış ve huzur içinde bereketli ve mutlu bir yaşam sürmesi temennisinde bulundu. Başkan Bayram’ın mesajı şu şekilde:

‘ Tüm milletimizin ve değerli hemşehrilerimizin 2012 yılını kutlar, tüm dünyada kavga ve karmaşaların son bulmasını; barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını, bereket ve huzur getirmesini temenni eder, saygılar sunarım” 

Haber; H. İŞCAN