Düzce Belediyesi Nisan  ayında Cedidiye Mahallesi’nde, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Modern bir mimarı örneği olan ve inşaatı yüzde 95 oranında tamamlanan yeni belediye binasının tefrişatı için yeni bir ihale yapılacak.

 İnşaatı bitme aşamasına gelen yeni belediye binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, binanın büyük ölçüde tamamlandığını,  başkanlık makamının farklı bir dizayn düşünülmesi nedeniyle sona bırakıldığını söylerken, inşaat hakkında bilgiler  verdi. Keleş, projenin ünlü bir mimara yaptırıldığını,  inşaatın Düzceli bir müteahhite verildiğini söyledi.

Ağır iş makinesi ile çalışan birimlerin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan binada ve Akçakoca yolu üzerinde bulunan şantiyede hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Mehmet Keleş, yeni binanın başkanlık makamı, belediye encümeni ve belediyenin daha çok evrak ile ilgilenen birimleri için kullanılacağını dile  getirdi.

Mehmet Keleş binanın önündeki alanın daha sonra cami önündeki boşluk ile birleşerek büyüyeceğini de sözlerine ekleyerek, binanın arka bölümünün baktığı sokaklara uygun bir dizayna sahip olduğunu, yakın zamanda avlu duvarının kaldırılması ve bahçe düzeninin yapılması ile birlikte binanın ihtişamının ortaya çıkacağını ve  binanın  Düzcelilere 300-500 sene hizmet vereceğini söyledi.