Yapılan görkemli bir programla açılışı gerçekleştirilen Belediye Hizmet Binası'nda hizmet verilmeye de devam edilirken özellikle binanın bahçesinde havuzun yapılıp Atatürk büstünün konulmaması dikkat çekiyor. Birçok kamu kurum ve kuruluşlarının önünde bulunan Atatürk büstü hala hizmet veren Cezaevi yolundaki Belediye binasında da bulunuyordu.

Yeni binanın önüne koyulmayan büst nedeniyle değişik çevrelerden açıklama gelmeye başlarken yaşanan duruma en son CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan tepki gösterdi.

 Tozan, “Biz yerel seçimleri kazanırsak ilk yapacağımız şey yeni belediye binası önüne Atatürk büstü koymak olacak. Şehirin değişik bölgelerine ilginç sanat eserleri yerleştiren, hizmet binasının önüne enteresan bir havuz yapan bu zihniyet hala niye binanın önüne Atatürk büstü koymadı merak ediyorum doğrusu. Oysa ki yapılması gereken ilk şey bu olmalıydı. Bu durum belediyenin yaptığı hizmetlerdeki eksikliği bir kez daha ortaya koymaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Atatürk büstünün hala neden yeni hizmet binası önüne koyulmadığı bilinmezken yaşanan durum da tepki toplamaya devam ediyor.