Meteoroloji'nin uyarılarının ardından beklenen kar yağışı bugün öğlen saatlerinde etkisini gösterdi. Şehir Merkezinde ani bastıran kar yağışı kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Özellikle Yenikent bölgesi kardan nasibini olumsuz yönde aldı. Yenikentte bir çok yol kısa sürede karla kaplandı. Belediye ekiplerinin çalışması olmayınca başta toplu taşıma araçları olmak üzere okul servisleri ve özel araçlar yollarda mahsur kaldı.

Yenikentte bir çok yol karla kaplanırken araçlar özellikle dik rampalı yolları çıkmakta zorlandı. Vatandaşların büyük bir bölümü otobüslerin yolları çıkamaması nedeniyle evlerine ulaşamadılar. Toki, 11,12,13 ve 14. Bölgelerde oturan vatandaşlar otobüslerden 9. Bölgede inerek evlerine yaya olarak gitmek zorunda kaldılar

Vatandaşlar belediyenin kar yağışına hazırlıksız yakalanmasına tepki gösterirken, meteoroloji uyardı. Kar yağacak denildi. Neden Hiçbir çalışma göremiyoruz diye tepki gösterdiler.

bazı vatandaşlar ise kar yağışının güzelliğine dikkat çekerek çalışmalar elbet yapılır. Karın tadını çıkarılım diyerek yaşanan olumsuzluklara değişik bir pencereden baktılar.

Yenikentin tamamı kar yağışı nedeniyle beyaza bürünürken bir çok vatandaş yolda kalarak araçlarına zincir takmaya çalıştı.

Etkili yağan kar nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanırken, özellikle toplu taşıma araçları ve öğrenci servisleri yenikent bölgesinde zor bir gün geçirdiler..