Düzce Belediyesi'nde "ihalesiz kiralama" dönemi kapandı. Önceki yıllarda mevcut müstecirlerle sözleşme yenilemesine gidilerek verilen işletmeler artık ihaleye çıkıyor.

Belediye, ihalesini YEYPAŞ'ın kazandığı Düzce Kasrı'ndan sonra bünyesindeki park, tesis ve umumi tuvaletleri de teklif usulü arttırma ile kiraya verecek.

İnönü Parkı ve Konak Gazinosu ihaleye çıkıyor

Bu kapsamda Kültür Mahallesi'nde bulunan İnönü Parkı ile Uzunmustafa Mahallesi'nde bulunan Konak Gazinosu 28 Eylül'de ihale çıkıyor. Teklif usulü arttırma ile 3 yıl süreyle kiraya verilecek iki parkın ihalesi Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak.

Geçici teminat tutarı 15 bin 600 TL olan İnönü Parkı için aylık tahmini kira bedeli KDV hariç 13 bin TL olarak açıklandı. Geçici teminat tutarı 7 bin 200 TL olan Konak Gazinosu için ise tahmini kira bedeli KDV hariç 6 bin TL olarak ihale dosyasına yansıdı.

İnönü Parkı ihalesi 28 Eylül Perşembe günü saat 15:00'da, Konak Gazinosu ihalesi ise 16:00'da başlayacak.

Bay/Bayan Tuvaleti kiraya verilecek
Cedidiye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi mevkiinde bulunan Bay/Bayan Tuvaleti'nin kiraya verilmesine ilişkin ihale ilanı da yayımlandı. Buna göre; umumi tuvalet açık teklif usulü arttırma ile 3 yıl süreyle kiraya verilecek. İhale, 17 Ekim 2017 Salı günü saat 16:00’da Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak. Aylık tahmini kira bedeli KDV hariç 400 TL olarak açıklanan Bay/Bayan Tuvaleti'nin geçici teminat bedeli ise 544.00 TL olarak açıklandı.

Öte yandan kiraya verilecek olan işletmelerin kesin teminatı ise ihale sonucu ortaya çıkacak olan aylık kira bedeli üzerinden bir yıllık kira tutarının yüzde 6'sı olarak belirlendi.


Haber:C.ÜSTÜNER