Mehmet Keleş’in istifasının ardından taşların yerinden oynadığı Düzce Belediyesi’nde önümüzdeki günlerde üst düzey yönetici ve idari kadrolarda büyük değişikliklerin yaşanması bekleniyor. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, belediyede görevde bulunan eski Başkan Keleş’in ekibini değiştirmek için AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ay, belediyede yeni kadrolaşma için İl Başkanı Keskin ile belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve idari kadroya yönelik değişim için start verdi.  

Keleş ve Yılmaz istifa etti
Ay’ın başkan seçilmesinin ardından üst düzey yönetici kadrolarındaki ilk değişim, Mehmet Keleş döneminde Basın Müdürlüğü görevini yürüten İlkay Keleş ile muhalefet tarafından hep eleştirilerin odağında olan Danışman (Berber) olarak tanınan Musa Yılmaz’ın istifalarıyla yaşandı.

Özcan ve Güney’in ayrılığı gündemde
İmar’dan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan’ın görevinden ayrılarak Yalova’ya gitmeyi planladığı sızan bilgiler arasında yer aldı.
Bir diğer Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney’in ayrılarak Ankara’ya gideceğine yönelik söylentiler ise gündemdeki yerini güçlü bir şekilde koruyor.

Meclis üyeleri istifayı düşünüyor
Öte yandan bazı belediye meclis üyelerinin istifa etmeyi düşündükleri öğrenildi. Belediyedeki söz konusu değişikliklerin gelecek haftadan itibaren hayata geçirilmesi bekleniyor.


Haber:Y.SEVER