Düzce Belediyesi'nde geriye dönük yapılan iş ve işlemlerde tüm soru işaretlerinin ortadan kaldırılması için çalışma başlatıldı.



Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün, buhar olduğu ileri sürülen tonlarca hurda başta olmak üzere kamuoyunda şüphe uyandıracak hiçbir şey kalmaması için kurmayları ile toplantı üstüne toplantı yaptığı bilinirken, belediye hakkında gündeme taşınan ithamlar meclis kanalıyla da detaylı bir şekilde araştırılıyor.



Başkan Özlü'nün müstecirlerin mekanına dönüşen İnönü ve Avni Akyol parklarındaki kaçak yapılaşmayı bitirmek için Valilik oluruyla harekete geçmesi ve kayıp hurdalar konusunu hukuka taşıması halk nezdinde takdir görürken, aynı şekilde meclis tarafından da her iddianın artık araştırılacak olması memnuniyetle karşılandı.

Düzce Belediye meclis kararı ile kurulan ve belediye içinde yapılan çalışmaların geriye dönük incelenmesini öngören Meclis Araştırma Komisyonu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli başkanlığında iki toplantı yaptı.



Toplantılar hakkında verilen bilgilerde, meclis toplantılarında dile getirilen iddialara ilişkin incelemelerin yapıldığı belirtildi.



Konu hakkında yapılan açıklamada inceleme çalışmalarının Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli başkanlığında sürdüğü ve komisyon üyelerinin 24 Eylül Salı günü yeniden toplanacağı ifade edildi. Üçüncü toplantının ardından komisyonda yapılan çalışmalar ayrıntılı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacak.

Haber: C.ÜSTÜNER