Dünyada koronavirüs salgının ortaya çıkmasıyla birlikte Türkiye’deki sağlık personellerinin bu virüse karşı çalışmaları hız kazandı. Böyle tehlikeli bir salgına karşı enfekte olma seviyesi en yüksek olan sağlık personeli 7/24 vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor.

Saat 10:00 - 13:00 arasında talepte bulunabilecekler

Bu özverili çalışmanın karşılığında sağlık personellerine bir nebze moral verebilmek adına, Düzce Belediyesi'nden bir destek geldi. Koronavirüse karşı yoğun bir mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarının yararlanabileceği hizmetle, sağlık personellerinin birinci derece yakınlarına özel (eş, anne, baba) olarak verilecek olan bu hizmet kapsamında Düzce Belediyesi’ne telefonla ulaşan sağlık personellerinin yapmış oldukları temel gıda alışverişlerini bulundukları yerden belediye görevlilerince alınıp, belediyemiz araçları ile evlerine teslim edilecek. Sağlık çalışanları, saat 10:00 ile 13:00 arasında 524 74 39 ve 0530 546 10 70 numaraları arayarak talepte bulunabilecek.

"Tüm sağlık personellerine şükran borçluyuz"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Doktorundan hemşiresine sağlık kurumlarında fedakarca çalışan, gecesini gündüzüne katarak salgın hastalığa karşı mücadele eden tüm sağlık personellerine şükran borçluyuz, sağlık çalışanlarımızı gönülden alkışlıyoruz. Sizin çabanız ve tüm topluma destek ve şifa oluyor, iyi ki varsınız. Biz de Düzce Belediyesi olarak ailelerinize ve size moral vermek istedik." dedi.