23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Belediyesi'nde temsili tören düzenlendi. Başkanlık koltuğuna oturan çocukların heyecanı gözlerinden okundu.



Her yıl olduğu gibi bu yıl da Düzce'de 23 Nisan etkinlikleri bir gün öncesinden başladı. Düzce Belediye Başkanlığı'na gelen Şehit Metin Kucur İlkokulu öğrencileri düzenlenen temsili tören kapsamında başkanlık makamına oturdu. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli tarafından ağırlanan öğrencilere okul müdürü ve öğretmenleri de eşlik etti. Kendisini öğrencilere tanıtan Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli'ye çiçek takdim eden heyet, yeni görevlerinde başarılar diledi.



4. Sınıf öğrencileri Zeynep Demir, Ebubekir Sıddık İnan ve Hatice Nur Davşan'ın belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu törende öğrencilerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, her birine saat hediye ederek gelecek hayatlarında başarılar diledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle öğrencilere makamlarını emnat ettiklerini belirten Gösterişli, "Biliyorsunuz çocuk iken böyle temsili koltuklara oturup 20 sene sonra gerçekten seçilip bu göreve gelenler var.  Bunlar nasip kısmet... Belki bu öğrencilerimizi 20 sene sonra bu makamlarda görürüz." dedi.



Gösterişli günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirdi.