Ak Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, D-100 Karayolu Duble yol çalışmalarının bitirilmesi için gerekinin yapılacağını söyledi. Yapılan çalışmaların bugüne kadar aksamasının kabul edilemez olduğunu belirten Erbay, bu yıl gerekirse kazma kürek ben de çalışacağım ve bu yolu asfaltlayıp kullanıma açacağız dedi. Düzce'nin Tem ile bağlantısının köy yolundan yapılmasının kendileri içinde yüzkarası olduğunu belirterek, eşim dahi bana bu konuda baskı yapıyor. İnşallah tem ile bağlantıyı da bu çerçevede bitirip kullanıma açtıracağız dedi.


Gölyaka Sapağı'ndan Gümüşova'ya kadar olan kısım içinde sorun yaşanmadığını belirten Erbay, sanat yapısı önemli ölçüde biten bu kısmı da asfalyacağız hedefimiz 2010 da Düzce ile Apazarı arasındaki yolun Dublehale gelmiş olmasıdır dedi.



Erbay Cumayeri ilçesi girişindeki beton duvar ile ilgili de gerekenin bu yıl yapılacağını söyledi. Halkın ağlama duvarı adını takdığı beton duvar için konuşan Erbay, biz de bu duvarın dibinde oturup ağlayacak değiliz. Bu çirkin görüntüye bu yıl son vermek istiyoruz dedi.