Bu zamana kadar Sıtkı Üzmez'in görevi bırakmasıyla birlikte göreve kimin geleceği noktasında isimler ortaya çıkarken bu isimlerden biri olan Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz bugün açıklamalarda bulundu.

“Şimdilik öyle bir şey söz konusu değil.”

Kamuoyunda isminin geçtiğini ama kendisine böyle bir bilgi gelmediğni belirten Yılmaz, “Ben bu konuyu kamuoyundan öğrendim. Ben şimdilik böyle bir şey düşünmüyorum. Zaten bana da Müdür ol diye herhangi bir teklif gelmedi. Şimdilik bu konuda evet demek yanlış olur. Ama ileride bana böyle bir talep gelirse tabi ki düşünürüm. Kabul ediyorum demiyorum çünkü o an ki şartlara göre kararımı veririm.” ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları inceleyen ve bölge ile ilgili gelişmeleri takip eden müdürlük olarak bilinen Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde 4 isim gündeme gelmişti. OSB Müdürü Sıtkı Üzmez'in görevi bu ay sonunda bırakmasıyla birlikte kimin göreve geleceği kamuoyunda yankılanırken son gelen bilgiler OSB Müdürü seçilmeyeceği ve görevin Müdürsüz devam edeceği yönündeydi.

Kamuoyunda ise müdürlük konusunda 4 önemli isim ön plana çıkmıştı. Bu isimlerden ön planda yer alanı Kaynaşlı Eski Belediye Başkanı Eftal Altundal. Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Gümüşova Eski Belediye Başkanı Muammer Tozan ve DSP Düzce Belediye Başkan Adayı olan Kenan Fırat idi.