Toplu Konut İdaresi tarafından Beyköy Beldesi’nde yapılan konutların altyapısında sorun kalmadı. Uzun süredir devam eden kanalizasyon bağlantısı da önceki gün bitirildi ve hizmete girdi. Konutlardan hak sahibi olan vatandaşlar bir yandan kira ödeyip bir yandan konut taksitlerini ödemekte de zorlanıyoruz bir an önce konutlarımızın eksiklerini giderilip teslim edilmesini istiyoruz diye serzenişte bulunurlarken nihayet kanalizasyonda bağlandı ve konutların önemli bir eksiği kalmadı.
Konutlarını teslim alan vatandaşların bir kısmı evlerine taşınmış durumda ancak dairelerin büyük çoğunluğu henüz boş duruyor.
Konutların tamamı dolmadı ancak bölgede çevre kirliliği şimdiden başladı. Beyköy Belediyesi tarafından konut alanına getirilen çöp konteynerlerinin içleri boş durmasına rağmen çevreye yayılan çöplerden oluşan kirlilik dikkat çekiyor. Vatandaşlar çöpleri konteynerler yerine çevreye atınca daha şimdiden hiçte hoş olmayan görüntüler oluşmaya başladı.
Henüz tamamı dolmayan konutların etrafındaki çevre kirliği konutların dolmasıyla birlikte ortadan kalkacak mı? yoksa artacakmı? bunu zaman gösterecek.

Haber; H. KAYA