Yurdumuzun geçirdiği bu kötü ve buhranlı günlerinde etkisiyle vatansever duygularla hazırlanan ‘Sen  Varsan Biz Varız’ adlı proje kapsamında Beyköy İlkokul öğrencileri ve öğretmenleri Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir’e bir ziyarette bulundu.

Beyköy İlkokul Müdürü Hasan Yeşilyurt, Öğretmen Dilek Kır ,öğrenci Hilal Şahin, Melih Engin ve Rümeysa Elif Camgöz’den oluşan beş kişilik heyet Beyköy beldesinde yaşayan vatandaşların el yazıları ile kaleme aldıkları şiir, mektup ve resimlerden oluşan afişleri manevi destek vermek amacıyla alaydaki askerlere ve Jandarma Albay Bilal Güvenir’e teslim etti.

Garnizon Komutanlığı tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, Garnizon Komutanı Albay Bilal GÜVENİR  ziyarete ilişkin olarak; ‘Vatanın bütünlüğüne ve ata yadigarı yurdumuzun bölgedeki halkına yöneltilen tehdidin ortadan kaldırılması maksadıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yürüttüğümüz görev çok meşakkatli, meşakkatli olduğu kadar şerefli bir görevdir. Bu şerefli görevi yürütürken fiziki güç ve eğitim gücünün yanında moral ve motivasyon gücünün de ayrı bir yeri vardır. Mesela Beyköy İlkokul Öğrencileri, öğrenci velileri, Beyköy beldesinde yaşayan vatansever evlatlarımız , kardeşlerimiz, anne ve babalarımız olduğu müddetçe görevimizi üstün bir disiplin ,birlik ve beraberlik içerisinde Yüce Devletimize ve Milletimize layık bir şekilde sürdürüleceğine inancımı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını son dönemde terörle mücadele de yitirdiğimiz kahraman silah arkadaşlarımızı, emniyet mensuplarımızı ve ebediyete intikal eden gazilerimize acil şifalar diliyor, hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli ailelerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Güvenir,‘‘Beyköy beldesinde yaşayan vatandaşlarımıza, öğrenci velilerimize öğretmenlerimize ve Beyköy İlkokulunda yaşları küçük; ama yürekleri bir o kadar büyük olan değerli evlatlarımıza kaleme aldıkları şiir, mektup ve resimlerinden dolayı başta terörle mücadele eden silah arkadaşlarımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları adına Düzce Garnizon Komutanlığı olarak teşekkürlerimizi sunmaktan onur duyduğumuzu belirtmek isterim’’ ifadelerinde bulundu.