Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı BİK Genel kurul Üyesi Şevket Erzen ve BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, önce Gazeteciler Cemiyeti'ne daha sonra ÖNCÜ TV'ye nezaket ziyaretinde bulundu.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan'la görüşen BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Arslan ve Erzen, BİK'te yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Cemiyet Başkanı Tayhan, BİK Genel kurul'unda Anadolu'da bulunan Cemiyetlere katkı sağlanması için çaba ve çalışma içinde bulunmalarını istedi. Genel Kuruldan böyle katkı payı için talepte bulunan Tayhan, Anadolu daki Gazeteciler cemiyetlerinin İstanbul, Ankara İzmir Bursa gibi büyük şehirlerde bulunan imkanlara ve gelirlere sahip olmadığını hatırlatarak "Cemiyetlerin yaşaması ve yaşatılması gazeteciliğin gelişmesi ve saygınlığının artması için büyük önem taşımaktadır" dedi.


BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, bunun üzerine yaptığı açıklamada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

HABER: E. TAYHAN