Ramazan ayı içerisinde yaptığı açıklamalarla Yeni Belediye Binası'na bayramdan bir hafta sonra geçeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, son yaptığı açıklamada da binaya 15-20 gün içinde geçeceklerini söyledi.

Yapılan açıklamayla binaya geçişin biraz daha ertelendiği gözlenirken binadaki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Keleş, “ Yeni binanın önündeki yol ve çevre düzeni çalışmalarını bitirdikten sonra havalarda güzelken binaya geçmeyi düşünüyoruz. Bina içindeki bütün çalışmalar bitti. Küçük bir kısmı kaldı. Binanın önündeki yolda bittikten sonra ağaçlar dikilecek, çiçekler ekilecek, çevre düzeni bitirilecek ve temizlik çalışmaları da bittikten sonra bütün çalışmalar 15-20 gün içerisinde bitmiş olacak.” şeklinde konuştu.

Binaya görkemli bir açılış yapmayı düşündüklerini de belirten Başkan Keleş, “ Güzel bir açılış yapmak istiyoruz. Başbakanımızı da çağırdık ama programları yoğun olduğu için gelemeyebilir. Ama Bakanlardan ve Genel Başkan Yardımcılarından en az ikisini açılışa getirmeyi düşünüyoruz. Kalabalık bir kesimi Düzce'ye getireceğiz. Açılacak Yeni Belediye Binasıyla birlikte Toplum Geliştirme Merkezi, Kültür Sanat Evi, yetiştirebilirsek ki büyük bir ihtimalle yetiştireceğiz Eski Düzce Stüdyosu ile birlikte bir çok yeri de açmayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.