Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de başlattığı operasyona destek çığ gibi büyüyor. Düzce’den yoğun ilginin bulunduğu Kahraman Mehmetçiğimize bir destek de bugün Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci, öğretmen ve velilerinden geldi.

Türk Kızılayı’nın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla okulda Kızılay Kan Merkezi tarafından hazırlanan stantta lise son sınıfta okuyan 18 yaşını doldurmuş öğrenciler kan bağışında bulundu. Öğretmen ve velilerin de destek verdiği kampanya yoğun ilgi gördü.



Amaç: Moral desteği vermek
Kan bağışı kampanyasına ilişkin konuşan lisenin müdürü Varol Tayhan şunları kaydetti:

“Bugün okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla özellikle Afrin’de yapılan operasyona destek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu kan bağışı kampanyası gerçekten beklediğimizden yoğun ilgi gördü. 18 yaşını dolduran öğrencilerimiz ve okuldaki öğretmenlerimizin katkıları ile oradaki askerlerimize bir moral desteği vermek amacıyla bir kampanya düzenlemiştik. Bu kampanya ile sınırlı kalmadık yukarıda öğrencilerimiz fındık paketliyorlar. Geçtiğimiz günlerde yine şehitlerimiz için hatim duası gerçekleştirdik. Onlara manevi destek olmak amacıyla yaptığımız kampanyalar bunlar.”



Kan bağışı kampanyasına destek veren lise öğrencileri ayrıca ambalajladıkları fındıkları içerisine yerleştirdikleri küçük notlarla birlikte Afrin’e göndermek için hazırladı.



Haber: Ö. YILMAZ