Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin tefrişatı ile ilgili başlatılan “Bir Oda da Senden Kampanyasındaki son durumu anlattığı bir basın açıklaması yapan Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, yapılan bağışlarla ilgili bilgi verdi. En önemli bağışı ise, Vali Bülent Kılınç’ın girişimleri ile Pakmaya gerçekleştirdi.

 

Tonyalı, yazılı olarak yaptığı açıklamada, Düzce Valisi Bülent Kılınç’ın girişimleri ile bağışların hız kazandığını ifade etti. Tonyalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Düzce Valimiz Bülent Kılınç’ın girişimleri sonucunda kampanyamıza, Pakmaya sahibi Canan Pak, 425 Bin YTL katkıda bulunmuştur. Kampanyamıza  ayrıca, Yılmaz Öney platin, Hüsnü Öney ve Şemsi Öney platin,  Şerifoğlu Ağaç Sanayi Platin,  İbrahim Gösterişli Altın,, Önder Tonyalı Altın,  Veysel Çakar Altın,;  Ali Dilber , Murat Özsoy ,Metin Büyük ve Düzder  gümüş bağışçı unvanı almaya hak kazandılar."

 

Bununla birlikte, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği gibi kurum ve odalarımız konuyu programlarına almışlardır. Vakfımızın Yönetim Kurulu Komisyonu, konu ile ilgili olarak sanayici ve işadamlarımızla temaslarına devam etmektedir.”

 

Tonyalı açıklamasında kampanyanın tanıtımında verdikleri destek için basın kuruluşlarına da teşekkür ederken, “Düzce Postası sahibi Aydın Maradit, Manşet Gazetesi sahibi Ender Çakar,  Düzce’nin Sesi Gazetesi Sahibi Orhan Kaya,  Parantez Gazetesi Sahibi Muhsin Yavuz, İllüzyon Reklam sahibi İslam Keleş ile diğer dergi ve televizyon kuruluşlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadesini kullandı.

 

Katkılar sürdükçe  kamuoyunun bilgilendirileceğini dile getiren Tonyalı, Sanayici, işadamı ve Düzcelilerin desteği ile en kısa zamanda Düzce’ye yakışan bir hastanenin halkın hizmetine sunulacağına olan inancını da dile getirdi.