Seçim yılına girilirken ilk seçim heyecanı Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaşanmıştı. Yerel seçimlerin öncesinde bir seçim heyecanı da Ticaret Borsası'nda yaşanıyor. Borsa da bugün oluşturulacak yönetim kurulu için meslek üyeleri seçimi yapıldı. Seçime tek liste halinde girilirken toplam 360 üyenin bulunduğu borsa da şehir dışında olanlar ve işi olanlar haricinde 100 üye oy kullandı.

Yapılan tek listeli seçimlerin ardından 14 kişilik meslek grupları şu şekilde oluştu:

Azapoğlu Fındık, Bağdatlıoğlu Tarım Ürünleri, Başkan Yüksel Gıda, Çoşkuner Fındık Gıda, Güçel Gıda, Güçlü Fındık Gıda ,Güçlü Fındık Sanayi, Kaya Tarım Ürünleri, Kemal Genç, Mutlu Gıda, Sertoğlu Fındık, Tozan Fındık, Yavuzlar Fındık, Yılmaz Durmazoğlu.

Yapılan oylama sırasında açıklamalarda bulanan Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, yönetimin büyük bir kısmını fındıkla uğraşan kesimin oluşturduğunu belirterek seçime katılan herkese teşekkür etti.

Karslıoğlu, yeni yönetimle birlikte eskisi gibi çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini de söyleyerek, “Bu zamana kadar arkadaşlarımızla birlikte başarılı çalışmalara imza attık. Bundan sonra da borsa için yapmamız gereken her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

Cuma günü de oluşturulan meslek gruplarından birer yönetim kurulu üyesi seçimi yapılacak.