29 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mehmet Keleş'in seçim maratonu devam ediyor. Yerel seçimler nedeniyle uzun zamandır Ankara'da görüşümlerde bulunan ve bu nedenle Düzce'ye çok fazla gelemeyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2008 Yılı değerlendirmesini Belediye'nin resmi internet sitesi aracılığı ile yaptı.2008 yılının Düzce Belediyesi hizmetleri açısından, verimli geçtiğine dikkat çeken Keleş, yapılan hizmetler ve kalkınmaya yönelik projelerle Düzce'nin kapılarının geleceğe açıldığını söyledi. Deprem ve ardından yeniden yapılanma sürecine de değinen Başkan Keleş,2008 yılı içinde Düzce'de 65.476 metre yolun asfaltlandığını açıkladı.

4.5 yıllık hizmet dönemimiz içinde üstün ve özverili çalışmalar sonucunda, doğalgaz, içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerini önemli ölçüde tamamladık diyen Başkan Keleş, AYKOME adını verdiğimiz ‘Alt Yapı Koordinasyon Merkezi’ tarafından Düzce’de alt yapı sorunu çözümlenmiştir dedi.

Kentsel dönüşüm Projesi, Asar suyu Islahı, Belediye Hizmet Binası, Sanat ve Bilim Akademisi gibi bir çok projenin altına imza attıklarını da belirten Başkan Keleş, yaptığı değerlendirmede Belediye olarak yapılan tüm çalışmalara yer vermeye çalıştığı dikkat çekti.