ÖNCEKİ VEKİLLERİN DÜNYA GÖRÜŞÜ FARKLIYDI

Geçmiş dönem milletvekillerinin dünya görüşünün farklı olması nedeniyle bir araya gelemediklerini iddia eden AK Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz, üç milletvekilinin de organize bir şekilde birlik içinde çalıştığını söyleyerek, Düzce halkından biraz sabretmelerini istedi. Korkmaz, “Vekiller hiçbir şey yapmıyor demesinler, gece gündüz çalışıyoruz. Ancak bir hazırlık dönemi geçiriyoruz.” Dedi.

3 MİLLETVEKİLİ UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Düzce milletvekillerinin çalışmadığına dair eleştirileri yanıtlayan İbrahim Korkmaz, 3 milletvekilinin de uyum içinde çalıştığını, aynı dünya görüşüne sahip olmaları nedeniyle hep birlikte hareket ettiklerini söyleyerek, “Bizim geçmişten gelen bir dostluğumuz var, bu nedenle iyi bir üçlüyüz. Fevai Arslan ve Osman Çakır ikisi de bürokrasiyi iyi bilen arkadaşlarım. Benin dış ilişkilerim iyi olmayabilir ancak iki arkadaşımın tecrübesinin rahatlığını yaşıyoruz. Valimizle, İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla, İGM Başkanımızla toplantılar düzenleyerek meseleleri tespit edip Ankara’da çözüm arıyoruz. Bu çalışmalarımızın avantajlarını Düzce halkı çok yakında görecektir.” Diyen Korkmaz, siyasilerden bir şey isterken yol yordam takip edilmesi gerektiğini de vurgulayarak, geçmişteki alışılagelmiş uygulamalardan vaz geçilmesi gerektiğini ifade etti.

GEÇMİŞTEKİ UYGULAMALARDAN VAZGEÇİLSİN

Korkmaz, “Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bir vekile işimi yaptıramadım, gideyim diğerine yaptırayım. Yok böyle bir şey. Buna müsaade etmeyiz. Onlar benim yol arkadaşlarım birlikte çalışacağız, hiçbirini harcatmam. Bizi kimse bölemez aramızı açamaz. Millet bizden hizmet bekliyor, kavga değil. Bu millete hizmet etmek bizim için şereftir. Kimse kavga etmemizi beklemesin. “ dedi. Korkmaz, çalışmaların meyvelerini ilerleyen günlerde alınacağını da söylerken, Düzce halkından sabır istedi.

Haber; H. İŞCAN