Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından geleneksel hale getirilmek amacıyla Düzce'deki basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle yemekli sohbet toplantısı düzenlendi.
Üniversite sosyal esislerinde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof Dr Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör yardımcısı Prof Dr Mustafa Kepez ve öğretim üyeleri ile idare personel katıldı.
Sosyal tesislerdeki toplantının ardından rektörlükte basın mensuplarıyla biraraya gelen Rektör Şerifoğlu burada yaptığı açıklamada bizler belli aralıklarla bu şekilde sizlerle biraraya gelip sohbet etmek ve görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz.
Üniversiteyle ilgili soracağınız her türlü soruya cevap vermek sizlerle sıkı diyalog içinde olmak istiyoruz. Bizim amacımız Düzce Üniversitesi'ni Türkiye'nin değil Dünya'nın hatırı sayılır üniversitesi haline getirmek. Sizler Düzce Üniversitesi'nin tanıtımı anlatımı adına çok önemli görevler yapıyorsunuz bu nedenle teşekkür ediyorum dedi.
Bizim hiç bir siyasi görüşe yakınlığımız uzaklığımız olamaz bu nedenle herkese eşit mesafedeyiz bazen asılsız dedikodu haberleri kulağımaza geliyor. Bunlar küçük çıkar amaçlı karalamaya yönelik hareketler. Bizler Düzce'nin sorunlarına somut projelerimizle katkı sağlamak amacındayız ve bu konuda çalışmasını yaptığımız 30 projemiz var. Bunlar Düzce için çok önemli ve her alanla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Üniversitemizde her zaman söylüyorum Türkiye'de başka önreği olmayan bir ugulamamız var. Her altı ayda bir sunumlar yapıyoruz ve herkesi davet ediyoruz. Hertürlü bilgiyi paylaşıyoruz. Sizler gelin sorun ve doğru cevabı verilim. Üniversitemizi dedikodularla değil doğrularımızla tanıtalım dedi.