Yaklaşık 30-40 Aziziye Mahallesi ve MHP'li Genç, Aziziye Mahallesi'nden Anıtpark'a yürüdü.

Caddeyi kaplayacak kadar büyük Türk Bayrağı'nı taşıyan gençler Aziziye Mahallesi'nden slogan atarak yürümeye başladılar. Abdullah Öcalan ve PKK aleyhine slogan atan gençler "Biz Türküz, Biz Türk Askeriyiz" diye bağırdılar.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Çevrede Çelik Kuvvet, Polis Memurları, Trafik Polisleri alarm halinde görev başındaydı.

Kalabalık Genç Topluluğu'nun slogan atarak Türk Bayrağını taşıdığı sırada MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın da yolun kenarından yürüdüğü görüldü.

Anıtpark'a gelen gençler, Şehitlerin Anısına İstiklal Marşı okuyup Saygı Duruşunda bulundular. Dana sonra  aynı sloganları atarak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisin önüne gittiler. Burada Emniyet Kuvvetleri gösteriye artık son vermelerini istedi. Gençlerden tepki geldi. " PKK, bayrağı ile her yerde gezebiliyor. Biz neden gezemiyoruz." dediler. "Bayrağımız heryerde kapatılıyor ama burada kapatılmayacak." diye bağırdılar.

Bu yürüyüş sırasında, çevredeki vatandaşlarda alkışlarla destek verdi. 

Gençlerin PKK karşıtı yürüyüşü yaklaşık bir saat sürdü. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi önünde Türk Bayrağı'nı toplayıp dağıldılar.