D-655 Karayolu Sancaklar mevkiinde bulunan Düzce Galericiler sitesinin çatısı çöktü. 3 gündür etkili olan kar yağışı sonrası sitenin çatısı biriken karları kaldırmayınca aniden çöktü. Çatının araçların üzerine çökmesi nedeniyle büyük çapta hasar meydana geldi. İş yeri sahipleri kendi çabaları ile karın altında kalan araçları çıkarmaya çalıştı.

Düzce Galericiler Derneği Başkanı Hakkı Özçelik,önlemlerini almalarına rağmen çatının kar yoğunluğunu çekemediğini söylerken, sitede işyeri bulunan Murat Geçici ve Mehmet Karakuş, ise belediye, özel idare ve karayollarından hiçbir yetkilinin ilgilenmediğini sitede bulunan 22 esnafın mağduriyet yaşadığını dile getirdiler.



Galericiler, “ 3 gündür siteye giriş çıkışlar kapalı. Kendi imkanlarımızla açmaya çalışıyoruz. Sitenin içini temizleyemeyince araçları çekemedik araçlar çatının altında kaldı. Bu site kurulduğundan beri belediye başkanı ve yeni vali hiç gelmişler mi buraya.22 esnaf ekmek yiyor buradan. Biz bu partiye oy verdik, boşuna mı oy verdik. Biz üvey evlat mıyız?” diyerek tepki gösterdiler.

Haber: H. İŞCAN