Önceki gün Hastane inşaatında Öncü Tv Haber Ekibine saldırarak bilgi almalarına engel olan ve Düzce’nin 3 Milletvekiline ağır hakaretler ederek dikkatleri üzerine çeken Mahmut Mirzaoğlu’nun sahibi olduğu Mirzaoğlu İnşaatın çalışanları isyan bayrağını çekti. Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında çalışan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesiyle bugün seslerini duyurmak için Valiliğe yürümek istediler.

Ancak işçilerin bu kanunsuz yürüyüşüne Polis izin vermedi. İşçiler de son çare olarak Hastane inşaatı önünde basın açıklaması yaparak seslerini duyurmaya çalıştılar. Yaklaşık 110 işçinin uzun zamandır paralarını alamadığını iddia eden işçiler bize boş kağıtlara imza attırdılar ve sigorta girişlerinizi yapacağız dediler. Ancak sigortalarımızın da ödenmediğini öğrendik, neye imza attığımızı da bilmiyoruz, paralarımız için bize sürekli gün verdiler ama hala paralarımızı alamadık çok mağduruz dediler.

Milletvekillerinden Yardım İstiyorlar

Patronlarının ağır hakaretler ettiği Düzce Milletvekillerine de seslenen işçiler biz mağduruz, milletvekillerimizden yardım istiyoruz. Onların bizim sorunlarımıza çare olacaklarından eminiz dediler.

SGK İnceleme Yapsın

SGK İl müdürlüğünün gelip neden araştırma yapmadığını da soran işçiler aylardır bizi burada sigortasız ve beş parasız çalıştırdılar. Buna sebep olanlara en ağır cezanın verilmesini istiyoruz dediler.

Paralarını almak istediklerini dile getiren işçiler hepimiz aile geçindiryoruz. Kiramız bakkala olan borcumuz birikti. Hakkımız olanı istiyoruz dediler.