Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile Aziziye Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özlü, gençlerden oluşan coşkulu bir kalabalık tarafından havai fişekler ve meşalelerle karşılandı.

Başkan Özlü, kendisini karşılayan herkesle tek tek tokalaşırken toplantıda yaptığı konuşmasına belediye kadroları hakkında bilgi vererek başladı. Mahallelerin ihtiyaçları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, mahalle sözleşmelerinin haricinde vatandaşların beklenti ve taleplerini dinlemek için geldiğini belirterek, "Bu mahallenin bizim bilmediğimiz öncelikleri olabilir, bizim göremediğimiz ihtiyaçları olabilir burada sizleri dinleyeceğiz. Belediye kadrolarında değişiklik yaptık, gençleşmek ve dinamik çalışmak üzere bir kadro oluşturduk.


Bu görüşme hem ekibimizi size tanıtmak hem de beklentilerinizi duymak. Gösterdiğiniz ilgi ve sevginiz için teşekkür ediyor, buraya çözüm odaklı, beklentilerinizi karşılamak üzere geldiğimizi bilin istiyorum." şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan her vatandaşı bire bir dinleyen Başkan Özlü, merak edilen soruları da yanıtladı. Kaynakların verimli kullanılması konusunda hassas olduklarını dile getirerek çalışmaların bu şekilde devam edeceğini belirten Özlü, Düzce için yapılacak projeler hakkında bilgiler aktararak vatandaşlara teşekkürlerini iletti.