İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ve emniyet ekipleri huzur toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. Kahraman ve beraberindeki emniyet ekipleri dün akşam da Ağa Mahallesi'ndeki bir kahvede mahalle sakinleriyle biraraya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kahraman, sorunların çözümü noktasında neler yapacaklarını da anlattı.

“Yenikent artık bizim kontrolümüzde olacak.”

Yapılan yeni uygulamalarla birlikte Emniyet Müdürlüğü bünyesine yeni mahalleler ve Yenikent'in de gireceğini belirten Kahraman, “Bütün mahallelerin asayiş ve huzurunu sağlamak için toplantılarımız devam edecek. Bu konuda üzerimize düşen görev neyse hepsini yapmaya hazırız. Kısa süre içerisinde Yenikent'te bizim kontrolümüz altına girecek. O bölgelerde de huzuru ve asayişi sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Unutmayın ki bizler sizin polisleriniz olarak görev yapıyoruz. Bizler sizin için varız.” ifadelerini kullandı.

“Bizler huzuru sağlamak için gereğini yaparız.”

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını da dile getiren Kahraman, “Kim kanunsuzluk yaparsa, kim huzursuzluk çıkartırsa bizler onun gereğini yaparız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Siz de bu konularda bize yardım eder ve gördüğünüz olayları bize haber verirseniz işimiz daha da kolaylaşır. Size 24 saat yardım etmeye hazırız.” şeklinde konuştu. Yapılan huzur toplantısı karşılıklı sohbet ve soru-cevap şeklinde devam etti.