30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde son dönemece girilirken Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yerel yönetimler başkanı Mustafa Erkanla Erol Tayhan’ın sunduğu platform programında 6 il genel meclisi adaylarını ve projelerini tanıttı.  Ak Parti İl genel meclisi adayları Şinasi Akbulut, Çiğdem Günal, Cahit Aydın, Selahattin Esen, Fatih Turan ve Mustafa Keskin Düzce’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek ve yarım kalan işleri bitirmek adına göreve talip olduklarını söyledi.

 

 

BU EKİP MİLLETİ MAHCUP ETMEYECEK

 

 

Köylerde seçim çalışmalarında halktan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Ak Partinin 6 il genel meclisi adayı, “ yapılmayan değil, yarım kalanları gördük. Bunları tamamlamaya hazırız. Diğer seçimlere göre daha fazla ilgi görüyoruz. bu ekip milleti mahcup etmeyecek.” dedi.

 

İl Genel Meclisi adaylarının belirleme sürecini anlatan AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise adayların grup çalışması sonrası oluşturulduğunu belirtti ve “Sıralamada çok şeffaf davrandık. bu arkadaşlarımıza kimsenin laf söylemeye hakkı yok.” dedi. Yerel seçimler için il genel meclisi adaylarına oldukça güvenen Kaşıkoğlu iddialı konuştu.

 

 

DİĞER PARTİLERİN ADAYLARI ACABA KÖYDES NEDİR BİLİYOR MU? 

 

 

Kaşıkoğlu, “ Benim 6. Sıradaki adayım diğer partilerin 1. Sırası ile yarışıyor. 7. Falan olsa anca çıkarırlar. Buradan söylüyorum. 30 mart akşamı burada canlı yayında tüm il genel meclisi adaylarımızla olacağız. Onlara kalsa Düzce’de başa baş gidiyoruz. Aramızdaki fark yaklaşık 30 puan. Biz başbakanın karşısına birincilikle çıkacağız. Ak Parti KÖYDES ve BELDES ile köylerde çığır açtı. Diğer partilerin adayları acaba KÖYDES nedir biliyor mu? Bakın burada CHP liderine Düzce kucak açmadı. Biz çadırda o kadar adam topluyoruz. Bahçeli geldi gitti kimsenin haberi olmadı. ” dedi.

 

ileriye yönelik projeleri olduğunu söyleyen Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Erkan ise “çağ atlatmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. Gündeme dair açıklama yapan Erkan,  halkın oynanan oyunların farkında olduğunu söyleyerek sandıkta gereken cevabı vereceğini belirtti.

 

 

 İTİBAR BİZE DEĞİL PARTİMİZE!

 

Programda ayrıca, Başbakan Erdoğan’a karşı halkın teveccühünün had safhada olduğu vurgulandı. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, itibar bize değil, partimize ve genel başkanımıza derken, il genel meclisi adayları başbakana büyük güven var. Ak partiyi millet çok iyi biliyor. ” açıklamasında bulundu.

 

 

BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAKLAR

 

Erol Tayhan ve halktan gelen soruları yanıtlayan Ak Parti heyeti, iktidar ve cemaat çekişmesini de değerlendirdi.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, paralel yapı olarak bahsettiği örgütün ak parti aleyhine yönelik çalışmalarına “ Düzce’de ve Türkiye’de rekor kıracağız. Boyunun ölçüsünü alacaklar. Bu paralel yapı ile savaşacağız. Bana göre bu 2. Çanakkale Savaşı. Ülkenin hasta adam kılığına sokulması gayreti var. Ancak millet liderine sahip çıkıyor.  Bana göre Recep Tayyip Erdoğan bu devrin Kanuni’si Fatih Sultan Mehmet’idir. Çağ açıp çağ kapatandır bana göre.” dedi.

 

 

BENİM DÖNEMİMDE OLSAYDI İHRAÇ EDİLİRDİ

 

İl genel meclisi Adayları seçildikleri halde 7/24 çalışacaklarını önceliğin acil ihtiyaçlar olduğunu vurgularken, muhtarlarla işbirliği içinde de olacaklarını belirtti.

 

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ak Parti ‘den istifa eden İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül’ün entrika ile başkan olduğunu öne sürdü ve “ Benim döneminde olsaydı ihraç edilirdi o dönemki arkadaşımın acizliği.” diye konuştu.

LAÇKALIK VAR

 

Kaşıkoğlu il genel meclisinin şu anki yapısında eksiklik olduğunu dile getirdi.Kaşıkoğlu, “ büyük bir laçkalık var.  Hantal bir yapı. Eski köy hizmetlerinin kafa yapısı var. Yeni dönem kaynaklar daha iyi kullanılacak. ”dedi.

Haber; S.KAŞKIR