Son günlerde Türkiye gündeminde yerini alan kriz gelebilir harcama yapmayın sözlerini değerlendiren Vali Vasip Şahin, kriz diye birşeyin olmadığını ve Düzce’nin dünden daha iyi olduğunu yarınının da daha iyi olacağını ifade etti.

“Kriz beklentisi içine girmek başlı başına bir krizdir“ ifadelerini kullanan Vali Vasip Şahin, Düzce’de böyle bir beklentiye girmenin yanlış olduğunu kaydetti.

“Düzce geneline baktığımız zaman Allah'a şükür Düzce dünden daha iyi. Yarını da inşallah bugünden daha iyi olacak. Bu noktada kendimize güvenelim. Bir kriz beklentisi içerisine girmek zaten başlı başına bir krizdir. Bu olaylar psikolojiktir. Bence böyle bir beklentiye girmek yanlış. Ortada bir sebep de yok. Kaldı ki devletin en yetkili ağızları başta sayın başbakan olmak üzere, bırakın devletin yetkili ağızlarını, aynı zamanda özel sektörün, ticaret hayatının en önde gelen isimleri bir beklentinin boş olduğunu defalarca izah ettiler. Düzce'de de böyle bir beklentiye girmek bence yanlış. Çalışmaya, üretmeye, istihdamımızı arttırmaya devam edeceğiz.“

Yarın Ramazanın ilk günü olması dolayısı ile ilgili mikrofonlarımıza konuşan Vali Şahin, Ramazan ayı bolluk bereket ayı, aynı zamanda yardımlaşma ayı da. Biz Düzcelilerin ramazanı çok coşkuyla yaşadığını biliyoruz. Bu sene de aynı coşkuyla belki artarak devam edecek.“ Ifadelerini kullandı.

“Ama bizim hep hassasiyetimiz ve tavsiyemiz; fakirlerimizi, yoksullarımızı, komşularımızı, ahbaplarımızı, eş dostumuzu unutmadan, onlarla iç içe bereketli bir ramazan geçirmek. Huzur içerisinde,herkesin birbirine daha hoşgörülü davrandığı bir ay olmasını diliyoruz.“

Haber; R. BAL