Düzce Belediyesi çöplerin düzenli toplandığını savunuyor, vatandaşlardan bunun aksini gözler önüne seren video ve fotoğraflar peşi sıra geliyor. Merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi'nden sonra bu kez Darıcı Mahallesi'nde toplanmayan çöpler şikayet konusu oldu.

Yaklaşık 20 gündür çöp kamyonlarının mahalleye düzenli olarak uğramadığını belirten mahalle sakinleri, konteynerlerden taşan evsel atıkların sokak hayvanları tarafından parçalandığını vurguladı. Düzce Belediyesi'ne bağlı bir mahalle olmalarına karşılık her gece bölgeye girmesi gereken çöp kamyonunun ara ara geldiğini kaydeden tepkili vatandaşlar, özellikle sokakta oynayan çocukların mikrop kapma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu savundu.

Sinekler ve kötü koku yüzünden çöp konteynerleri yakınındaki evlerin kapı-pencere açamadığını ifade eden mahalleli, Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün görüntü ve çevre kirliliğine yol açmasının yanı sıra insan sağlığını da olumsuz etkileyen bu soruna el atması gerektiğinin altını çizdi.

HABER:S.ÜNSAL