Düzce TSO Meclisi, Ağustos ayı olağan birleşimi için toplandı. Toplantıda emniyete araç desteğinden şehit ailelerine bağışa kadar bir çok önemli karar alındı. Bir süredir iç çekişmeler yüzünden faaliyetleri eleştirilen Düzce TSO, hem konu vatan olunca her şeyin silinip atıldığını gösterdi hem de Düzce ve ülke için 'Ben burdayım' dedi.

Salonu’nun Adı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan oldu

Meclis toplantısının açılış konuşmasında Başkan Ertan Taşlı, 15 Temmuz sürecinin unutulmaması, sürekli olarak hafızalarda kalması ve gelecek nesillerin de hatırlaması için Meclis Toplantı Salonunun adının Ankara Gölbaşı Polis Harekat Merkezi’ne düzenlenen saldırı sonucu Şehit olan Düzceli Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın adının verilmesini önerdi. Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın önerisi oy birliğiyle kabul edilerek, toplantı salonunun adının bundan sonra Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan olmasına karar verildi.

Emniyete 2 Motosiklet ve 2 Binek Araç

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin önerisiyle, 15 Temmuz sürecinde yapılan gösteriler sırasında bazı caddelerin kapatılması, emniyet güçlerinin başarılı şekilde miting ve diğer organizasyonları kontrol altında tutmaları, yine bu çalışmalar sırasında ortaya çıkan emniyet müdürlüğünün araç sıkıntısının giderilmesi noktasında Düzce TSO tarafından Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilmek üzere 2 adet motosiklet ile 2 adet binek araç alınmasına karar verildi.

15 Temmuz Gösterilerine Tam Destek

Düzce TSO Meclis üyeleri tarafından sunulan önergeyi okuyan Meclis Başkanı Ertan Taşlı, 15 Temmuz sürecinde ilimizin dimdik ayakta durduğunu ve Düzce Valisi Ali Fidan’ın da çok başarılı şekilde krizi yönettiğini belirtirken, Meclis Üyelerinin bu duyarlılığından dolayı da teşekkür etti. Toplantıda, Düzce Valiliği tarafından yürütülen 15 Temmuz Şehit ve Gazi ailelerine yardım kampanyasına da 20 bin TL bağış yapılması kararı alındı.

Yine Düzce Valiliği tarafından organize edilen Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingiyle eş zamanlı ilimizde gerçekleştirilen miting programında dağıtılan Türk Bayrakları için de talep edilen 40 bin TL’lik ödemeyle ilgili önerge okundu. Bu önerge de oy birliğiyle kabul edildi.

Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, tüm meclis üyelerinin bireysel olarak da bu süreçte katkıda bulunduklarını belirterek, tüm meclis üyelerine 15 Temmuz sürecinde göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haber; Ş. ÇAKIR