Bolu'da çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na 54 farklı çeşitte Nilüfer çiçeği dikildi. Bolu Belediye Başkanı AK Parti'li Alaaddin Yılmaz, beline kadar suya girerek ilk nilüferleri Göle dikti.

Sarı renkli çiçeğiyle Gölcük'e ayrı bir renk katan Nilüfer çiçeklerine yenileri eklendi. Bolu Belediyesi farklı türlerdeki Nilüfer çiçeklerini gölle buluşturdu. Tulum çizmeleri giyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz suya girip ilk Nilüfer çiçeğini Göle dikti. Nilüferlerin farklı derinlikleri dikimi sırasında Yılmaz zor anlar yaşadı. Yılmaz'ın kıyıdan biraz uzaklaşmak istemesi koruması ve ekibini endişelendirdi. Daha fazla ilerlememesi için defalarca uyarılan Yılmaz, göl içerisindeki nilüferleri kokladı. Yılmaz, daha sonra göldeki Nilüfer çiçeklerine zarar vermemek için dikkatli bir şekilde gölden çıktı.

 

 

BOLU BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

20 MART'TA "BİRLEŞELİM, BÜYÜKŞEHİR OLALIM" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

5 NİSAN'DA "YILMAZ BAŞKANLARIN BAŞINI YAKTI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

14 MAYIS'TA "BAŞKAN DÜZCE'Yİ DİLİNE DOLADI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ....

 

Alaaddin Yılmaz, Gölcük'ün cennetten bir köşe olduğunu söyledi. Yılmaz, "Burası tabiatın kalbi. Eşsiz bir güzelliğe sahip bir yer Gölcük. Buraya daha da renk katmak için 54 farklı çeşitte Nilüfer dikiyoruz. Gölcük, artık Nilüfer çiçekleriyle de anılacak bir yer haline gelecek. Gölcük'ü daha da güzel bir hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Haber: H. İŞCAN