Türkiye'deki kooperatif ürünlerini yerel ve küresel ticaret ağına dahil etme misyonuyla düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı'nın bu yıl ki sloganı “Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme”. Ticaret

Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı 5-8 Aralık’ta  Ankara’da ziyaretçileri ile buluşacak.

Katılımın oldukça yüksek olacağı Fuar'da çeşitli illerden 160'tan fazla başarılı kooperatif ve kooperatif üst kuruluşu, ürünlerini ve hizmetlerini tanıtacak.

Bu kapsamda Düzce’de ki yerel üreticilerin de yer alacağı organizasyon, Vali Dr. Zülkif Dağlı’nın kontrolünde, Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek.
Türkiye Kooperatifler Fuarı ile kazanılan vizyon sayesinde kooperatiflerin üretim kapasitelerinde ve ticaret hacimlerinde artış sağlaması, kooperatiflerin ihracatta da pay sahibi olması hedefleniyor.

Fuara dünyanın çeşitli ülkelerinden alım heyetleri de davet edildi. Alım heyetleriyle yapılacak birebir görüşmeler sayesinde kooperatifler kendilerine yeni ihracat rotaları belirleme ve küresel pazara dahil olma imkanı yakalayabilecek. Vatandaşlar fuarı ücretsiz ziyaret edebilecek.