Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültelerinin Ara sınavları, bugün 09:00'da başladı.

Sınavı huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için Düzce İl Koordinatörlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte yapılan toplantıda bir dizi güvenlik önlemleri alındı.

Sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşların da sınav yapılan okullar çevresinde bu konuda duyarlı davranmaları, araç kornası çalışmaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları gerektiği kararı alındı.

Sınav yapılan okullanrın Teknik Eğitim Fakültesi A ve D blokları, Orman Fakültesi, Düzce Üniversitesi Merkezi Derslikleri, Düzce Meslek Yüksekokulu, Ticaret Meslek Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Düzce Lisesi olduğu ifade edildi.

Sınava giren adayların sınava girerken yanlarında, hesap makinesi dışında kullanılması yasaklanan; cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz ve. Haberleşme araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar, müsvette kağıt , defter, kitap, sözlük işlevi olan elektronik aygıt vb. Araçları getirmeleri yasaklandı. Adayların sınava girerken herhangi bir sorun yaşamamaları için bu uyarıyı dikkate almaları uyarılarında bulunuldu.

Haber, R. BAL