Saadet Partisi Düzce 1. Sıra milletvekili adayı Birkan Mertol, 1 Kasım seçimlerine sayılı gün kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Partilerle her gün sahada olan Mertol’a göre, vatandaş seçim yorgunu: Mertol,“ Maalesef esnaf ziyaretlerinde gördüğüm kadarıyla Düzce halkı 1 Kasım seçimlerine çok ilgisiz. Umarım bu da seçime katılımı etkilemez.” dedi.

Seçim ziyaretlerinde vatandaşın en çok yerel hizmetlerden şikayetçi olduğunu gözlemleyen Mertol, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in  Bulut Kent Bilgi Sistemi Projesi'nin tanıtım töreninde sarf ettiği, "Kentlerin gelişmesi, imkanların ve kaynakların en etkin ve verimli şekilde kullanılmasından geçer."cümlesi üzerinden eleştirdi.

ÇOK MANİDAR GELDİ

Mertol, “okuyunca güldüm. Başkanın bu sözü kullanması da çok manidar geldi. Düzce Belediye Başkanı olduktan sonra kaynakları çok tasarruflu kullandığını söyleyemeyiz. İki makam arabası olmasına karşın, ciddi paralar vererek  makam aracı aldı. Düzce’de yapılacak çok iş varken, yine özellikle maliyetleri ile çok konuşulan saat kulelerini dikti.” ifadelerini kullandı.

SÖYLEYECEK SON KİŞİ!

Düzce’nin sorunlarını sıralayan Mertol,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Düzce’de içinden çıkılmaz bir Trafik yoğunluğu var.  Yakında İstanbul trafiğini yakalayacağız. Park sorunundan kimse çarşıya gelmek istemiyor. Hala bitirilemeyen terminal var. Tem bağlantısının ihalesi yapılmış ama hala bir çalışma yok. TIR’lar şehir içinden OSB’ye gitmeye çalışıyor.  "Kentlerin gelişmesi, imkanların ve kaynakların en etkin ve verimli şekilde kullanılmasından geçer." Sözünü söyleyecek son kişi Keleş’dir.”

Son olarak ülkede birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu aktaran Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mertol, uzlaşma için Saadet Partisi’nin mecliste olması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Haber;S.KAŞKIR