Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bütünleme Sınavları yarın başlıyor. Sabah saat 09.00'da ilk oturumu yapılacak olan sınav, pazar günüsona erecek. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Bütünleme Sınavları bugün saat 09.00'da yapılacak ilk oturumla başlıyor.

Anadolu Üniversitesi'nde uzaktan öğretim sistemiyle eğitim veren İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri öğrencileri için 2007-2008 öğretim yılının son sınavı olan bütünleme sınavlarına girecek olan öğrencilerin sınava gelirken, yanlarında sınava giriş belgesi, nüfus cüzdanı ya da ehliyet, kurşun kalem, silgi getirmeleri gerektiği belirtilirken, öğrencilerin, dijital olmayan hesap makinesi den kullanabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada ayrıca sınava cep telefonu ya da silahla girmenin kesinlikle yasak olduğu kaydedildi. Sınava giriş belgeleri ellerine ulaşmayan öğrenciler, 0 380 541 40 66 nolu numarayı arayarak Düzce Üniversitesi AÖF bürosundan bilgi alabilecek.

Konuralp yerleşkesinde yapılacak olan sınavlar için anıtpark ve Yenikent 9'uncu bölgeden sabah 07.30 ve öğleden sonra 13.00'te otobüs kaldırılacak.