Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, TSO Meclis Başkanı Metin Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ve DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, ı Vali Kılınç’ı makamında ziyaret ettiler. 

TSO ziyaretinde Metin Büyük yaptığı açıklamada, depremden sonra Düzce’de atağa kalkıldığını ve teşvik konusunda altı ilden birinin Düzce olduğunu dile getirerek Düzce’nin teşvik konusunda başta olduğunu ifade etti.Düzce’nin toprak ve arazi bakımından müsait olduğunu dile getiren Büyük, Düzce’nin sanayi kenti olmasını istediğini, aynı zamanda fındığın da çok önemli olduğunu ve turizmi desteklediklerini söyledi

 Kılınç’ı ziyaret eden bir diğer DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın gündeminde ise Düzce esnafının sorunları vardı. Vali Kılınç, bu ziyarette yaptığı konuşmada esnafın her konuda desteklenmesi gerektiğini dile getirerek sıkıntıların el birliği ile aşılacağını söyledi. ‘Çocuklara güzel bir Düzce bırakmak, hepimizin temennisidir’ diyen Kılınç, Kayıkçı ve beraberindekiler ile sorunların çözümü konusunda bilgi alış verişinde bulundu.