Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, Kervan Otomotiv’i ziyaret ettiği sırada yaptığı açıklamalarda büyük yatırım yaptıklarını ve Cruz markasının şuan Amerka’da bile bir numara olduğunu vurguladı.

Büyük bir yatırım yapıyoruz. 3 bin araçlık bir yer bağlanmıştır. 3 bin araç daha genişleme alanı olan bir yer. Haziran 15'den itibaren araçlarımız bu bölgede stoklanacak. Orda bir yanlış anlaşılma oldu. Chevrolenin orda bir yer baktığı doğru ancak sebeb üretim değildi.
Cruz satışlarda Amerika'da şuan bir numara chevrolenin global olarak en çok satan markası da cruz. Cruz türkiye'de benzinli sekmentlerde bir numara çıktı. Şuanki projemiz 2 litre dizel cruz. Dizel cruz 2012'nin ilk yarısında Türkiye pazarında olacak ve Türk müşterilerinin de çok beğenisini kazanacak bir araç.

Bu yılı zıplama yılı olarak herkese söyledim. Geçen yıl 18 bin civarı araç sattım. Bu yıl 30 binleri hedefliyoruz. Çok az bir markada olabilecek bir yükselme trendi bu. chewrole volt hibrit tipli araç 2012 türkiye'ye gelecek. Tabi burda devletimizin vergilendirmeyle ilgili çalışmalarının olduğunu biliyoruz.

Haber; R. BAL