Düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu yaptıkları açıklamalarda iktidar partisi AK Parti’ye çıkıştı.

İl başkanı olana kadar Düzceli değilmişim”

Yılmaz’ın ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, değerlendirmelerde bulunarak şu ifadelere yer verdi:

Yakın bir zamanda seçim geçirdik. Seçimden sonra iktidar siyasi partiye mensup olan bir il başkanının ilk olarak Düzce’yi düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Seçimden çıkıldıktan sonra diğer muhalefet il başkanları olur, sivil toplum kuruluşları olur, yakında bir seçim atlattık ne yapılması gerekir gibi şeylerin konuşulması gerekirken daha yeni seçimden çıkılmış Düzce’yi nasıl kalkındırırız, sorunları nasıl çözeriz, şimdi farklı bir partiden vekil var. Bunları oturalım ve siz aynı partide olduğunuz için yukarıya telkin edemediğiniz konular vardır ve bu noktada bu bir fırsattır. Bu şekilde Düzce ele alınabilir. Düzce’nin önemli sorunları var. Ben sayın vekilimle birlikte 99 yılında siyasete başladım. Ben il başkanı olana kadar Düzceli değilmişim. Düzce’nin o kadar çok sorunları var ki.”

Bu nedenle bu dönem Düzce’ye sahip çıkın”

AK Partili vekillere de değinen Caboğlu, açıklamalarına şu cümlelerle devam etti.

Geçenlerde eski belediye binasının önünden geçiyorum ve esnafın biri Allah sizden razı olsun dedi. Dedi ki biz 16 yıldır bırakır siyasilerin ziyaretini kendilerini caddede göremiyoruz. Siz seçimden sonra sahaya indiniz, teşekkür mahiyetinde ziyaretler yapıyorsunuz. Bunlarda bu şekilde inmeye başladılar dedi. Bu bir milat olsun. Düzce’nin çok sorunları var ve bunları ele alalım. Siyaseti artık düşünmeyelim. Fahri Bey yanılıyor. Halk 16 yıl size büyük fırsat tanıdı. Bu nedenle bu dönem Düzce’ye sahip çıkın. Düzce ile ilgili yeni projeler üretin. Bizi de muhalefet partisi olarak değerlendirsinler ama Düzce’yi kalkındıralım. Komşu illere bakıyoruz ve gerçekten bizden çok çok öndeler.”

Haber: M. Aydın