Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programları devam ediyor. Son bayram programını da Düzce Belediyesi’nde yapıldı. Programa AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

“Başkana soruyorum bu bayram otobüsler ücretsiz mi?”

Programda konuşma yapan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, sorduğu sorularla Başkan Dursun Ay’ı terletti. Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere de belediye başkanımızın bu şekilde çalışarak girmesini temenni ediyorum. Yerel yönetimler hizmeti zor olan kısımda yer alıyorlar. Milletle muhatap olan sizlersiniz. Başkana soruyorum bu bayram otobüsler ücretsiz mi? Başkan diyor ki otobüsleri de bedava yapsaydık gerçekten cepten harcardık, tuvaletleri bedava yaptık diyor. Çayları da bir liraya düşürdük diyor. Ben kendisine teşekkür ediyorum.”

“Düzce ile belediye ile sorunları olan direk gelsin, bu sorunları çözelim”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da yaptığı konuşmada belediye içinde kırgınlık olmaması gerektiğini söyleyerek şöyle konuştu:

“Tabi ki fındık sezonu ve bayram tatilinin uzun olması nedeniyle bazı arkadaşlarımız şehir dışında bulunuyor. Bunun yanı sıra belediyemiz biliyorsunuz her konuda çalışmalarına devam ediyor. Belediye personelimizin yarısı şu an iş başında bulunuyor. Otobüslerimiz çalışıyor, orada arkadaşlarımız iş başında, su kanalizasyon işleri iş başında, zabıtalarımız iş başında, temizlik işlerimiz iş başındalar. Ekiplerimiz tatil yapmamakta ve iş başındalar. Biz bu bayramlaşma programının ardından ekiplerimizi çalıştıkları yerde ziyaret edeceğiz. Biz bir aileyiz ve hep birlikte çalışıyoruz. Belediyede 19 müdürlük var. Bu müdürlükler birbirleriyle koordinasyonlu çalışmazlarsa biz başarılı olamayız. Göreve başladığımda iki müdür arasında kırgınlık olduğunu duyarsam o iki müdür hakkında gerekli işlemi yaparım demiştim. Haklı haksız burada ayırt edilmez. O yüzden bütün çalışan arkadaşlarımız birbirleriyle uyumlu şekilde çalışacak. Düzce’deki bütün sorunları biliyoruz, hakimiz. Düzce ile belediye ile sorunları olan direk gelsin, bu sorunları çözelim.”

Haber: M. AYDIN