Mayıs ayının 12’sinde başlayıp 5 gün sürecek olan “Düzce Tanıtım Günleri”nde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da hazır bulunacak. Oda meclisinden Düzce Tanıtım Günleri organizasyonuna 100 bin TL’lik destek oy birliği ile geçerken, TSO Başkanı  konuya ilişkin ÖNCÜ TV’ye açıklamalarda bulundu.

 bu işler dayanışmayla oluyor

Tanıtım günlerinin Düzce İçin önemli olduğunu belirten Çakır, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine çağrıda bulundu.

Çakır“ herşeyin ilki önemlidir. Biz bunun içini tam manasıyla doldurmak, ilgiyi ve itimatı gösteriyor olmak ve sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Ticaret ve Sanayi Odası için ayrıca önemli. Valilik bu anlamda işi ciddi anlamda ele aldı. Ancak bu işler dayanışmayla oluyor. Yerelde bir çok kurumun birbiriyle dayanışmasını Ankara’ya yansıtmak ve Düzce’yi ön plana çıkaracak bir çalışma yapmak önemli. O nedenle sivil tomlum örgütlerinin tümüne çağrıda bulunmak istiyorum. Bu dayanışmayı gösterirsek ve valiliğin organizasyonuyla birleştirirsek tanıtım günlerinin altını doldururuz diye düşünüyorum."dedi.

Katkı sağlamaya hazırız!

TSO Başkanı Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Çakır, "Sanayiciler, iş adamları esnaflar hatta zanaatkarlar bir takım üretimler Düzce'ye özgü ürünler yapanları özellikle davet ediyoruz.  Düzce gününde Düzce etiketi altında ürünleri Ankara'da sunmaları özelli faydalı. TSO olarak katkı sağlamaya, iletişim kurmaya, gİdiş gelişlerde TSO olarak katkı sağlamaya hem fiilin hem fiziken hazırız."diye konuştu.

8 basamağı atlama imkanınız var!

Ankara ve istanbul'da bu tür tanıtım günlerine katıldığına dikkat çeken Çakır, şöyle devam etti: "Benim şuanki konumun ve daha önceki siyasi konumumu bir kenara bıraktığımızda birey olarak da bu tanıtım günlerine itibar eden hatta fırsat buldukça giden biriyim. çok renkli oluyor . yerel ve yöresel olduğu için çok dikkat çekiyor 'vay bu da burada mıydı' dedirtecek olan ürünlerle tanışıyor olmanız çok önemli. Düzce olarak ilkini Ankara'da yapıyoruz. Ankara bürokratik, takım elbiseli insanların olduğu bir kenttir mantığı olsada ilgi alanı oturtabilirseniz tanıtım noktasında Ankara'da 8 basamağı atlama imkanınız var. bu ilk deneği çok şanslı bir deneme olacağını düşünüyorum."

HABER;S.KAŞKIR