Özlem Yavuz'un hazırlayıp sunduğu ve Öncü RTV ekranlarında yayınlanan “Haftaya Bakış” programının bu haftaki konuğu AK Parti Milletvekili Osman Çakır olacak.

Osman Çakır “Haftaya Bakış” programında daha önce Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak hakkında yaptığı eleştirilere canlı yayında açıklık getirecek. Akçakoca Teşkilatı ile arasındaki sorunlar ile ilgili de konuşacak olan Çakır; Akçakoca'ya yeni atanan İlçe teşkilatı hakkındaki görüşlerini söyleyecek. Çakır ayrıca Sık sık vali değişmesi ve yeni gelen Vali Ali İhsan Su'dan beklentilerini ne olacağı yönünde de açıklamalarda bulunacak. Milletvekilleri Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz genel sekreterlik atamasında farklı görüş belirtirken Çakır, atamaya ilişkin görüşünü ilk kez paylaşacak.

Özlem Yavuz'un hazırlayıp sunduğu “Haftaya Bakış” programını bu akşam saat 21.00'da Öncü RTV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Canlı yayında Çakır' iletmek istediğiniz sorular için [email protected] adresinden ve 524 09 05 - 523 92 38 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Haber: M. YILMAZ