Düzce Milletvekili Osman Çakır'ın geçmiş 10 yılı “Bolu’ya gittiğinizde yollar sıcak asfalt, batı yakasında Sakarya’da yollar sıcak asfalt, bizim yollarımız ise hala soğuk asfalt. Ne demek istediğimi anlayın. Düzce ile ilgili bir çok konuda bugüne kadar bazı şeyler hep ihmal edilmiş. Sağlıkta bakıyorsunuz; hastaneler prefabrik, okullara gidiyorsunuz; okullar prefabrik. Yollarla alakalı sıkıntılar var. 10 senede ne yapıldı burada? Belki günü kurtardık, o günkü şartlardaki politikalarla bu işi götürdük.” sözleriyle sorgulaması Düzce gündemine bomba gibi düşmüştü.

İşte bu açıklamalar sonrası ortalarda görünmeyen Milletvekili Osman Çakır, sessizliğini bir sosyal paylaşım sitesinde bozdu. Şu ana kadar kamuoyunda büyük yankı bulan sözleri ile ilgili basına bir demeç vermeyen Çakır, bir sosyal paylaşım sitesinden 17 Eylül 2012 tarihinde Öncü TV'nin internet sitesinde yer alan haberi paylaşarak şu yorumda bulundu:

“Söylenen sözlerle yapılan haberlerin, yapılan yorumların ve atılan başlıkların ne alakası varsa bana da anlatın ey dostlar.” 

 Haber; C. ÜSTÜNER