Düzce’de seçimlerin ardından halk meydanlara indi. Ellerine parti bayraklarını alan Düzceliler AK Parti’nin 3’te 2 zaferini kutlamak ve Cumhur İttifakının Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçilmesini kutlamak için Anıtpark Meydanı’nı doldurdu.

AK Parti Marşları ile sloganlar atan Düzcelilerin kutlamasına AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve ilçe belediye başkanları ile teşkilat üyeleri de katıldı.  

Meydanda açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır Düzcelilerin kendilerine gerekli desteği verdiğini ve bundan sonraki süreçte görevin kendilerinde olduğunu söyleyerek oy verenlere teşekkür etti.

“Dünyaya her şeyin 5’ten büyük olduğunu ilan ettiniz.”
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de yaptığı açıklamada Düzcelilere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

“Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Düzce her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza, Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Düzce hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Ona hep sahip çıktı, ona hep yol arkadaşlığı yaptı ve bize sahip çıktı. Düzce bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Bu davaya her zaman sahip çıktınız. Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sahip çıkacağız. Düzce, 15 Temmuz’da olduğu gibi, 16 yıldır olduğu gibi sahip çıkacak. Düzce, vatanına, toprağına, şehidine, bayrağına her zaman sahip çıkmıştır. Onun için Düzce görevini yapmıştır ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir. İnşallah şimdi önümüzde yeni bir sistem var, yeni bir Türkiye var. Bu yeni Türkiye’de inşallah her şey daha iyi olacak. Vatan hainlerine, bize kapının arkasından bakanlara mahcup etmediniz. Bu yeni süreçte inşallah dünyanın en büyük devletlerinden biri olacağız. Sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi dünyaya her şeyin 5’ten büyük olduğunu ilan ettiniz.”

Anıtpark Meydanı’ndaki coşku ve kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.


Haber: M.AYDIN