Şıralık Mahallesi'nde yapılan altyapı çalışmasının ardından açılan çukurların üzeri toprakla kapatılınca yağmurla birlikte ortaya çamur görüntüleri çıktı. Yolların yağışla birlikte daha da aşınması sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyor.

Alt yapının sağlam olmaması nedeniyle adeta köstebek yuvasına dönen yollarda ilerlemekte güçlük çeken sürücüler bozuk yolların en kısa zamanda düzeltilmesini istiyor. Özellikle Beyköy yolundan Şıralık Mahallesi'ne dönüşle birlikte başlayan çukurlu yolların neredeyse her noktasının çukurlara teslim olması ve yağışın da etkisiyle daha da bozulması sürücüler kadar yayaların da yürümekte zorlanmasına neden oluyor.

Bozuk yolda çukurlara girmemek için direnen sürücüler, Düzce’de bir çok yolun sıcak asfaltla kaplandığını ancak hala asfaltlanmayı ve düzeltilmeyi bekleyen yollar olduğunu belirtiyor.

Yaşanan yol sorunu sadece Şıralık Mahallesi'yle sınırlı kalmıyor. Merkez'deki özellikle Semt Pazarı'nın kurulduğu bölgede bazı mahallelerde de alt yapı sorunu yaşanıyor.