11 ayın sultanı Ramazan’ın geride kalması ile birlikte bayrama kavuşmanın sevincini yaşayan vatandaşlar bayram namazı için camilere akın etti. Cedidiye Camii bayram namazı vesilesiyle başta protokol üyelerinin olmak üzere birçok vatandaşla dolup taştı.

Cemaat namaz vakti geldiğinde huşu içerisinde namaza durdu. Namazın ardından hep bir ağızdan tekbirler getirildi ve bayram hutbesini dinlendi. Okunan hutbe ve yapılan dua sonrası vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, Cedidiye Camii’nde kıldıkları bayram namazının ardından cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.



“İnşallah 24 Haziran akşamı da bir bayram daha kutlayacağız.”
Cami çıkışında açıklamalarda bulunan Bakan Faruk Özlü, bayramın birlik ve beraberlik içinde kutlanması gerektiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Bütün Düzcelilerin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlı bayram geçirmesini ve her günümüzün bayram havası içinde geçirilmesini niyaz ediyorum. Güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Milletimizle kucaklaşacağız. Milletimizle birlik ve beraberlik içinde kenetleneceğiz. Her zaman söylediğim gibi bir olacağız, birlik olacağız, millet olacağız. Ben tüm Düzcelilerin bayramını tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum. Bugün dini bayram kutlamalar yapacağız. Gelecek hafta Pazar günü de ikinci bayramı kutlayacağız. Türkiye’nin her tarafında çalışıyoruz. Milletimizden büyük bir teveccüh var. İnşallah 24 Haziran akşamı da bir bayram daha kutlayacağız.”



Haber: M.AYDIN