Yağmurla birlikte Merkez'deki bazı mahallelerdeki yol sorunu bir kez daha ortaya çıktı. Kazukoğlu yolu kenarındaki Koçyazı Mahallesi de yol sorunuyla uğraşıyor. Çamur olan yollardan araçlar bile zor geçerken okula giden öğrenciler, okul zamanı çamur içinde dolaşıyor. Öğrenciler, bu nedenle her tarafları çamur olduğu için okullara bile giremiyor.

Yaşadıkları sorunu anlatan mahalle sakinleri de, “Siyasiler seçim zamanı gelip bizden oy istiyorlar, ondan sonra kayboluyorlar. Merkez'de bulunmamıza rağmen yollarımız köy yollarından daha beter durumda. Çamurlara bata çıka yürümek zorunda kalıyoruz. Çocuklarımızı da bu çamurlu yoldan okula yolluyoruz. Elbise yıkamaktan makine susmaz oldu. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.” dedi.

Kar yağmasıyla birlikte yolun çekilmez bir hal alacağını da belirten mahalle sakinleri, “Şu an bile yoldan yürüyemiyoruz. Eğer kar yağarsa evlerden çıkamayacak hale geleceğiz. Bundan önce durumu yetkililere anlattık ama hala bir gelişme olmadı. Sorunumuzun çözülmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.