Sakarya SGK il müdürlüğüne tayin olan Nurten Canbasoğlu veda ziyaretlerine başladı. Bugün kurumumuzu ziyaret eden Canbasoğlu, 8 yıl görev yaptığı Düzce ile bağının hiçbir zaman kesilmeyeceğini söyledi.
Düzce’yi Hep Destekleyeceğiz
Canbasoğlu, “Sakarya’ya tayinim çıktı ama Düzce’nin yanında bir il olduğu için çok fazla üzülmedim. Düzce halkıyla büyük bir muhabbetim vardı. Düzce’de 8. Yıla gidiyordum. Çok içselleştim. Hiçbir vatandaşımızın boynu bükük kurumumuzdan çıksın istemedim. Memurlarımı, halkı çok sevdim. Büyük bir muhabbet oluştu. Bu ayrılık bana da çok zor geliyor. Vekillerimize teşekkür ediyorum beni uzak bir yere verdirmediler. Düzce ile olan bağım hiç kesilmeyecek. Elimden geldiği kadar Düzce’yi hep destekleyeceğim.”dedi.
Düzce’de zor şartlar altında hizmet vermeye çalışan SGK’ya yeni bina kazandırılması için büyük çaba sarf eden Canbasoğlu, kurum inşaatının hızla devam ettiğini yıl başından sonra bitileceğini dile getirdi.

İş görmezlik ödemeleri ile ilgili değişikliği de Düzce halkıyla paylaşan Canbasoğlu, “Hastalık raporları, emzirme, iş kazası ödemeleri PTT’ye yapılıyordu. Kurumuzun yeni bir olur yayınladı. Artık ziraat bankalarından alacağız. 2 ay içerisinde PTT’den parasını alamayanlar, bize gelsinler ziraat bankalarına yönlendireceğiz.” şeklinde konuştu. 

Haber; S. KAŞKIR