Azmilli Mahallesi’nde hizmet veren 3 Nolu Sağlık Ocağı yoğun kar yağışının ardından biriken karların çatıdan temizlenememesi nedeniyle çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Düzce’de birçok konuda sıkıntıların yaşanmasına neden olan etkili kar yağışı çatılara da zarar verdi. Bazı ev ve kurum çatıları, biriken karların yükünü kaldıramadığı için çökme tehlikesi yaşıyor.



Bunlarda bir tanesi de Azmilli Mahallesi’nde bulunan 3 Nolu Sağlık Ocağı’nın çatısı. Çatı üzerinde biriken karlar, ağır yük oluşturduğu için çatının bazı bölümlerinde kırılmalar ve çökmeler meydana geldi.

Çatının durumu vatandaşları oldukça tedirgin ederken, vatandaşlar bu konuda yetkililerin olası bir kötü sonuç meydana gelmeden önlem almaları gerektiğini ifade etti.

Sağlık Ocağının çatısında oluşan bu sorunun yanı sıra göze çarpan başka bir sorunda Sağlık Ocağının girişinde engelliler için konulan asansörün ve yolunun karla kapanmış durumda olması oldu.



Muayene olmak amacıyla sağlık ocağına gelecek engelli vatandaşların zorluk yaşamaması için asansörün ve yolun kardan temizlenmesi gerektiği de kaçınılmaz bir gerçek olarak ortaya duruyor.

 

Haber:Y.SEVER